Expressz Ruhaszerviz ®

Ruhajavítás 1 - 3 nap alatt, minőség garanciával

Mosás - Vegytisztítás, Bőr-, Irha és Szőrme javítás, tisztítás, festés 7 nap alatt
Főoldal

Varrodánk:

XI. Savoya Park
XI. Újbuda Center
Budaörs, Szabadság út 24. Jelmeztár

Alkalmi Ruhaszalon:

XXII. Sóhaj utca 10.

Átvevőhelyeink:

IX. Lurdy Ház földszint
IX. Vámház krt. 1-3.
XI. Torbágy utca 15.
XI. Tétényi út 63.
XXII. Mária Terézia u. 16.

B2B üzemünk:

XXII. Sóhaj utca 10.

gomb

Állások
Szolgáltatási hálózat bővítése

gomb

Partnereink:

Női méretes szabó:
dressmaker.hu

Varrónőket keresünk Budapest XI., kerületi munkahelyre

Budapest meghatározó ruhajavítója az Expressz Ruhaszervíz hálózat keres önállóan dolgozni tudó varrónőket kiemelt bérezéssel teljes, vagy részmunkaidős beosztással az alábbi pozíciókba:

Hétvégi munkalehetőség - ruhajavítás:

Elsősorban szombat – vasárnapi beosztással keresünk ruhajavító varrónőt Budapest, XI. kerületi munkahelyre: Savoya Park és Újbuda Center bevásárlóközpontokba. Feladatok: felsőruházat javítása, alja felhajtások, cipzár csere, foltozás, méretre igazítás, stb., pénztárgép kezelés, rendelés felvétel. Munkarend: minimum szombat + vasárnapi beosztás, maximum heti 5 nap munkavégzés. Fizetés hétvégén nettó 1.850,- Ft/órától, hétköznap nettó 1.700,- Ft/órától, órabéres elszámolással.

Varroda vezető:

Legalább 5-10 éves, különféle ruhaipari varrási gyakorlattal rendelkező kollégát keresünk gyorsan fejlődő vállalkozásunkba varroda vezetőnek. Feladatok:

• Az első 3 hónapban el kell sajátítania a tulajdonos elvárásait a legkülönbözőbb ruhajavítási feladatok során. A szakmai munka eredményességével arányosan el kell kezdeni a varrónők munkájának irányítását és ellenőrzését, az új kollégák betanítását. Minden feladat elvégzéséhez szükséges ismeret átadásával, szükség esetén képzésen való részvétellel támogatjuk. Elvárás: a 6. hónap végére teljesen önállóan felügyeli az Expressz Ruhaszervíz hálózatba beérkező javításokkal kapcsolatosan felmerülő szakmai és kommunikációs feladatok elvégzését és irányítását, miközben maga is folyamatosan és példamutatóan végzi ezen tevékenységeket.

• Folyamatosan, de a 7. hónaptól kiemelt feladat a dressmaker.hu egyedi női felsőruházat készítéssel kapcsolatos szakmai és minőségi elvárások elsajátítása. Az exkluzív anyagok használatával kapcsolatos anyag és technológiai ismeretek és folyamatok elsajátítása, gyakorlása. Az első év végére elvárás a dressmaker.hu termékein dolgozó varrónők önálló irányítása és a készítésben való aktív részvétel.

Kezdő fizetés nettó 350.000,- Ft, ami a fejlődéssel arányosan nő. Az első 6 hónapra tervezett ismeretek és vezetői feladatok elsajátítása és végzése esetén nettó 400.000,- Ft. A vezetői feladatok sikeres ellátáshoz vezetői hatásköröket is kap, annak érdekében, hogy sikeresen tudja motiválni a munkatársait.

 

Minden munkahelyünkön családias és klimatizált a légkör, ergonómikus hát és gerincvédő varrószékek, csendes motorral szerelt varrógépek várják új munkatársainkat.

Ha szereti a változatos varrodai munkát, van kézügyessége, kérjük hívjon minket telefonon: +36-20-315-5681, vagy küldje el önéletrajzát a következő e-mail címre: info@expresszruhaszerviz.hu

Az első személyes találkozáskor egy rövid 30-60 perces próbavarrás után tudjuk megbeszélni a munkabérrel kapcsolatos elvárásait.

stélus tanácsadás